Mustafa Sarıgül: 'İktidar basına çıkmamı yasaklamış'

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, iktidarın, kendisinin basında yer almaması için talimat verdiğini belirtti.

Mustafa Sarıgül: 'İktidar basına çıkmamı yasaklamış'

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmalarına Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde devam etti. Burada esnaf ziyaretin bulunan Sarıgül daha sonra seçim otobüsünden partililere ve vatandaşlara hitap etti.

Mustafa Sarıgül'ün açıklamasından satır başları;

'İKTİDAR BASINA ÇIKMAMI YASAKLAMIŞ'

"Sağolsun iktidar Mustafa Sarıgül'ün basına çıkmasını yasaklamış. İktidar talimat vermiş. Sarıgül'ün bilboardlarda göstermeyin. Sarıgül'ü televizyonlarda, Sarıgül'ü gazetelerde göstermeyin. Ben de buradan şunu söylüyorum. Televizyonlar ve medyanız sizin olsun duvarlar ve meydanlar bizim olsun. Bunu yayınlarlar mı, yayınlamazlar mı bilemiyorum? Ama benim sorduğum sorular çılgın sorular değil. Ayağı yere basan sorular. Basın mensupları arkadaşlarımla şu konuyu paylaşmak istiyorum. Almanya Başbakanı, Fransa Başbakanı, İsviçre Başbakanı, İngiltere Başbakanı haftada kaç dakika televizyonlarda kalıyor, Putin ne kadar televizyonlarda kalıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı kaç dakika televizyonlarda kalıyor?"
<< Önceki Haber Mustafa Sarıgül: 'İktidar basına çıkmamı yasaklamış' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER