Şandır: AK Parti'nin çatısı uçmuştur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gurup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, üç bakanın istifa etmesiyle AK Parti’nin çatısının uçtuğunu söyledi.

Şandır: AK Parti'nin çatısı uçmuştur

  • Şandır: "Erdoğan Bayraktar onurlu bir davranış sergiledi."
  •  "Yaşananlar Türk milletine hakaret mahiyetinde olaylardır."
  • "Bir ülkeyi 11 yıldır yöneten bir hükümet bu gün hırsızlıkla suçlanmaktadır." 
MHP’den Dörtyol Belediye başkan adaylığına seçilen Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a destek vermek amacıyla ilçeye gelen Şandır, bakanların istifalarını değerlendirdi. 

Şandır, Erdoğan Bayraktar’ın onurlu bir davranış sergilediğini belirtti. Mehmet Şandır yaptığı açıklamada; “Bugün AKP iktidarının çatısı uçtu. Çünkü AKP 11 yılın sonunda Türkiye’nin çivisini çıkartmıştır. Yaşananlar Türkiye’ye yakışmaz. Yaşananlar Türk milletine hakaret mahiyetinde olaylardır. Bir ülkeyi 11 yıldır yöneten bir hükümet bu gün hırsızlıkla suçlanmaktadır. Bu ayıpla bu ülkeyi yönetmeye kimsenin gücü yetmez. Sayın Erdoğan Bayraktar istifa ederek yapılması gerekeni yapmıştır. Başbakanı istifaya davet ederek de onurlu bir çıkış ortaya koymuştur. Bugün ülkenin en önemli sorunu AKP Hükümeti tarafından yönetiliyor olmasıdır. İnşallah 2014 mahalli idareler seçimleri AKP iktidarının sonu olacaktır ve yine ümit ediyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin şafağı 2014 mahalli idareler seçimleri ile sökecektir. Milletimiz bizi biliyor, biz onun hizmetine hazırız.“ dedi.
<< Önceki Haber Şandır: AK Parti'nin çatısı uçmuştur Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER