Rahim Varol: Kaynarca'da memurun öğle yemeğini engellediler


Türk Kamu Sen Sakarya İl Temsilcisi Rahim Varol, Kaynarca ilçesinde kamuda çalışan memurların öğle yemeği sorunun çözüldüğünü ancak ilçedeki bir siyasetçinin bunu engellendiğini söyledi.

Varol, yaptığı yazılı açıklamada, Kaynarca ilçesinde memurlar için bir yemek firması ile anlaşıldığını ancak ismini açıklamak istemediği bir siyasetçinin lokantaların karşı çıkması üzerine bunu engellendiğini söyledi. Kaynarca, "Ancak bu güzel çalışmayı Kaynarca İlçesindeki lokantaların karşı çıkması ile kendini yüksek tepelerin erimez karı gibi gören bir siyasetçi yada siyasetle bağlantılı olan zatı muhteremin engellediği duyumunu aldık. Ey! siyasetçi yada siyasetle bağlantılı zatı muhterem, siz kimsiniz de kamu kurumlarındaki memura yapılacak hizmeti engelliyorsunuz? Memur sizin lokantanızda yemek yemek zorunda mı? Memur sizin için yolunacak kaz gibi mi görünüyor?" diye konuştu.

"SİZ ANCAK YANDAŞLARINIZI KUCAKLARSINIZ"

Yandaş sendika ile birlikte memurun toplu sözleşme masasında yüzde 3'lere yüzde 5'lere mahkum edildiğini ifade eden Varol, açıklamasında şunları kaydetti: "Memurun mesaisini, yol parasını, ikramiyesini keseceksiniz. Sonrada memurun yemeğini nerede ve nasıl yiyeceğinize karar vereceksiniz. Çekin elinizi memurun üzerinden. Sendikamızın araştırma komisyonu çalışmalarına başladı ve en kısa zamanda isimlerinizi kamu oyu ile paylaşacağız. Bu arada siz seçim sonrası Sayın Başbakan'ın balkondan herkesi kucaklayacağız sözünü de çürütmüş oldunuz. Siz ancak yandaşlarınızı kucaklarsınız?" CİHAN
<< Önceki Haber Rahim Varol: Kaynarca'da memurun öğle yemeğini engellediler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER