Romanya'daki faciada ölen Ayberk'in cenazesi İzmir'e getirildi

Romanya'daki faciada ölen Ayberk'in cenazesi İzmir'e getirildi

Romanya'daki gece kulübü yangınında ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede bir hafta sonra hayatını kaybeden 21 yaşındaki Ayberk Mancı'nın cenazesi İzmir'e getirildi. Acılı anne ve yakınları Mancı'nın tabutuna sarılarak ağladı.

Erasmus Programı çerçevesinde Romanya'da eğitim gören İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütercim Tercümanlık 3. sınıf öğrencisi Ayberk Mancı'nın cenazesi, bugün öğle saatlerinde İzmir'e getirildi. Anne Gülten Mancı, baba Ömer Mancı, arkadaşları ve yakınları, Karşıyaka'daki evin önüne getirilen cenaze başında gözyaşı döktü.

Tabuta sarılan anne Gülten Mancı, "Oğlum sen kalk ben yatayım. Güzel oğlum beni duyarmısın? Aşk bahçem biz Kutay'a ne diyeceğiz. Allah'ın takdiri böyleymiş." diye feryat etti.

11 yaşında Kutay isimli bir kardeşi olan ve koyu Fenerbahçeli olduğu öğrenilen Mancı'nın tabutuna formaları bırakıldı. Evinin önünde helallik alınan Mancı'nın cenazesi Moda Tekstil Konfeksiyon Çarşısı'ndaki (MTK) camide ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Romanya'daki faciada ölen Ayberk'in cenazesi İzmir'e getirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER