Sakarya Barosu, engellilere hukuki destek için Engelli Hakları Merkezi kurdu


Sakarya Barosu bünyesinde, engelli vatandaşların karşılaştıkları sorunlara hukuki destek verecek Engelli Hakları Merkezi kuruldu.

Baro Başkanı Avukat Zafer Kazan, yaptığı açıklamada, merkezin engelli yurttaşlara çalışma hayatında, gündelik yaşamda, eğitim ve istihdam alanlarında karşılaştıkları her türlü sorunun çözümünde destek vereceğini söyledi. Kazan, "Merkezin çok önemli bir sosyal görev yerine getireceğine inanıyorum." dedi.

Uzun yıllardır bu konuda bir eksiklik olduğunu düşündüğünü dile getiren Kazan, bu nedenle engelli yurttaşların karşılaştıkları sorunların çözümüne katkı sunmayı bir görev olarak değerlendirdiklerini vurguladı. Kazan, şunları kaydetti: "Baromuz Engelli Hakları Merkezimiz şehrimizdeki Engelliler Federasyonu ve önde gelen ciddi dernek ve kuruluşlar ile işbirliği içinde olacak ve kendilerine destek olmak için önemli çalışmaların içinde olacaktır. Engelli yurttaşlarımızın sorunları ile ilgilenmeyi ve yardımcı olmayı vicdani bir sorumluluk kabul ediyoruz. Merkezimizde bu sorumluluk duygusu ile görev alacak gönüllü meslektaşlarıma şimdiden teşekkür ediyor hayırlı olmasını diliyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Sakarya Barosu, engellilere hukuki destek için Engelli... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER