Samanyolu Haber, Washington D.C.'de stüdyo kuruyor


İSTANBUL (CİHAN)- Samanyolu Haber, Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) başkenti Washington D.C.'de yeni stüdyosunu hizmete açıyor. Samanyolu Haber, bu atılımıyla Washington D.C.'de kendi stüdyosunu açan ilk Türk televizyonu olacak.

Samanyolu Yayın Grubu, ABD'nin başkenti Washington D.C.'de stüdyo kuruyor. Yayın grubuna bağlı televizyon kanalı Samanyolu Haber TV, Türkiye'deki gelişmeleri hazırladığı programla ABD'deki izleyicileriyle buluşturacak. Samanyolu Haber, bu anlamda başkentte stüdyo açan ilk Türk kanalı ünvanını almış olacak. Samanyolu Haber, açacağı yeni stüdyosu ile ABD'de ve uluslararası platformlarda Türkiye'de yaşanan gelişmelerin yansımalarının aktarılacağı özel programlar hazırlayacak. Samanyolu Haber, bu anlamda başkentte stüdyo açan ilk Türk kanalı ünvanını almış olacak.

Kamuoyu tarafından büyük bir ilgi ve merakla beklenen programların yakında yayınlanmaya başlanacağı belirtildi. Açılışla ilgili 17 Mart Salı günü bir resepsiyon düzenlenecek. Çok sayıda yerli ve yabancı üst düzey davetlinin katılmasının beklendiği resepsiyon, 19.30'da Samanyolu Haber TV'den canlı yayınlanacak.

CİHAN
<< Önceki Haber Samanyolu Haber, Washington D.C.'de stüdyo kuruyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER