Samsunspor'da Engin Fırat bekleniyor


PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktörlük için görüşülen Engin Fırat'ın transferinin büyük ölçüde bittiği ileri sürüldü.

Yeni sezona Süper Lig parolasıyla hazırlanan ve bu sezon mutlu sona ulaşmak için sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Karadeniz temsilcisinde teknik direktör ibresi deneyimli teknik direktör Engin Fırat'a yöneldi. Bir çok isimle görüşen Samsunspor'un asıl hedefinin uluslararası tecrübeye sahip Engin Fırat olduğu ileri sürüldü. Yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı güçlü bir kadro kurmakta zorlanan Samsunspor, iyi bir kadro isteyen genç teknik adamı ikna etmekte zorlandığını ama birkaç küçük pürüz dışında tarafların anlaşmaya vardığı ve el sıkıştığı öğrenildi.

Özellikle İran'da elde ettiği başarılar ve oynattığı futbolla adını duyuran Engin Fırat'ın Samsunspor taraftarına hayran olması ve geçmiş dönemde bu kulüpte görev almasının, anlaşma sağlanmasında önemli bir faktör olarak öne çıktığı bildirildi. Yurt dışında bulunan genç teknik adamın, bayramdan sonra yurda dönmesi ve Samsunspor'un başına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Samsunspor'da Engin Fırat bekleniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER