Sare Davutoğlu'ndan şehit evine ziyaret

Sare Davutoğlu'ndan şehit evine ziyaret

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Hakkari'de terör örgütü PKK mensuplarınca şehit edilen Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan'ın evini ziyaret etti. Sare Davutoğlu'nun ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü.

Sare Davutoğlu, Hakkari Yüsekova'da PKK terör örgütünün saldırısı sonrası şehit düşen Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Sare Davutoğlu, akşam saatlerinde şehidin Eryaman Şehit Osman Avcı Mahallesi'ndeki baba evine geldi. Şehidin yakınları tarafından karşılanan Sare Davutoğlu, şehit Astsubay Üstçavuş Ertan'ın babası Mustafa, annesi Aynur ve 4 aylık hamile öğretmen eşi Hacer Ertan ile görüştü. Şehidin evinde yaklaşık 1 saat kalan Sare Davutoğlu, acılı aileye taziyelerini sundu, başsağlığı diledi. Acılı ailenin hamile olan gelininin tayinlerinin Ankara'ya çıkarılıp yanlarında bulunması için ricada bulunduğu buna karşılık Sare Davutoğlu'nun da gereğinin yapılması için gerekli işlemleri yapacağını belirttiği öğrenildi. Ziyaret sırasında acıya dayamayan şehidin annesi Aynur Ertan sağlık ekiplerinin kontrolünde hastaneye kaldırıldı. Sare Davutoğlu daha sonra Mustafa Ertan ve yakınları tarafından uğurlandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Sare Davutoğlu'ndan şehit evine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER