Sarıçam Belediyesi'nden Aydın Yurdu Mahallesi'ne Kur'an kursu binası


Sarıçam Belediyesi'nin katkılarıyla Aydın Yurdu Mahallesi'nde bulunan muhtarlık binası üzerine yaptırılan Kur'an kursu binası düzenlenen törenle açıldı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kur'an kursu binasının 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını belirterek, böyle güzel bir yerin açılışını yapmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Aydın Yurdu Mahallesi'nde yapılan açılışa Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ın yanı sıra İlçe Müftüsü Bekir Kaplan, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Müftü Bekir Kaplan, "Katkılarından dolayı Başkan Bilal Uludağ'a teşekkür ediyorum. Biz de üzerimize düşeni yapacağız. Buraya çocuklarımızın kursa başlamaları için en kısa sürede atama yapağız. Allah katkı koyan ve emeği geçen herkesten razı olsun." diye konuştu.

Başkan Bilal Uludağ, önemli sosyal sorumluluk projelerine de imza attıklarını belirtti. Uludağ, "Muhtarımızın bize böyle bir taleple gelmesi üzerine hiç düşünmeden kabul ettik. Hemen ilgili birimlerimizle yapılan çalışmalar sonucunda buranın inşaatını 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmasını sağlayıp hizmete açtık. Kur'an kursunun yapılmasına vesile olanlara teşekkür ediyorum." dedi.

Aydın Yurdu Mahalle Muhtarı vatandaşlar adına Başkan Bilal Uludağ'a köylerine yapmış olduğu katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Aydın Yurdu Kur'an Kursu, Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İlçe Müftüsü Bekir Kaplan, Muhtar Süllü Oruz tarafından kurdelesi kesilerek açıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Sarıçam Belediyesi'nden Aydın Yurdu Mahallesi'ne Kur'an... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER