Şehidin baba evinde yas


Mardin'in Nusaybin ilçesinde, PKK'ya yönelik operasyonlarda eve döşenen bombanın infilak etmesi sonucu şehit olan 28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Raşit Atcı'nın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş'ta yaşayan ailesine ulaştı. Oğullarının şahadet haberiyle yasa boğulan ailenin evine Türk bayrağı asıldı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlar kapsamında bu sabah Dicle Mahallesi'nde güvenlik güçlerinin girdiği bir evde, tahribat gücü yüksek patlayıcının infilak etmesi sonucu Kahramanmaraşlı Piyade Uzman Çavuş Ahmet Atcı şehit oldu.

Uzman Çavuş Ahmet Atcı'nın acı haberi, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve Onikişubat Jandarma Komutanı Binbaşı Tayfun Atakut tarafından Hürriyet Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Acı haberle, şehit annesi Rabia Atcı ve eşi Ebru Atcı gözyaşı dökerken, babası Ahmet Atcı'yı ise yetkililer teselli etti. Şehit ailesinin yaşadığı sitenin bahçesi Türk bayrakları ile donatılırken, belediye ekipleri taziye çadırı kurdu. Bir yıl önce evlenen şehidin 1 yaşında Rabia Begüm isminde bir kızı olduğu öğrenildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehidin baba evinde yas Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER