Şehit özel harekat polisi için Erzurum'da tören düzenlendi


Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli özel harekat polisi Ömür Erbay'ın Türk bayrağına sarılı tabutu askeri kargo uçağı ile Erzurum'a getirildi. Askeri Havaalanı'nda düzenlenen törenin ardından şehit polisin naaşı defnedilmek üzere karayoluyla memleketi Bayburt'a gönderildi.

Şırnak'tan Erzurum'a gönderilen şehit özel harekat polisi Erbay için askeri havaalanında tören düzenlendi. Şehit polisin naaşını silah arkadaşlarının omzunda taşındı. Burada şehit Erbay'ın özgeçmişi okundu. Okunan duanın ardından Erbay'ın tabutu, özel harekat polislerinin omzunda cenaze aracına kadar taşındı. Cenaze törenine şehidin babası Turgut Erbay, akrabaları ile Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile vatandaşlar katıldı.

Şehit Erbay'ın naaşı yarın memleketi Bayburt'un Arpalı ilçesinde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Şehit polisin 6 aylık bir çocuğu olduğu ve geçici görevle Erzurum'dan Şırnak'a görevlendirildiği bildirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehit özel harekat polisi için Erzurum'da tören düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER