Şehit polisler memleketlerine gönderildi

Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu...

Şehit polisler memleketlerine gönderildi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde PKK terör örgütü tarafından suikast sonucu şehit edilen 2 emniyet mensubu, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderildi.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde evlerinde uyurken PKK'nın suikastı sonucu şehit olan Terörle Mücadele Şubesi Polis Memuru Feyyaz Yumuşak ile Çevik Kuvvet Şube Polisi Okan Acar için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Düzenlenen törene İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, şehit aileleri ve mesai arkadaşları katıldı.

Cenaze töreninde şehit Feyyaz Yumuşak'ın babası Mustafa Yumuşak, kardeşi polis memuru Fatih Yumuşak, şehit Okan Acar'ın annesi Zehra Acar ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehit Okan Acar'ın annesi, cenazelerin geçişi ve selamlama töreni sırasında cenaze aracının üzerindeki oğlunun tabutuna sarılmaya çalıştı. Acılı anne Acar, polis memurları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Ayrıca, cenaze törenine katılan bir grup ülkücü gençlik tarafından 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' pankartı açıldı.

Düzenlenen törenin ardından Şehit Okan Acar'ın naaşı, memleketi Niğde'ye, Şehit Feyaz Yumuşak'ın naaşı ise Kırşehir'e gönderildi. Naaşlar, Gap Havaalanı'ndan havayolu ile gönderildi.
<< Önceki Haber Şehit polisler memleketlerine gönderildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER