Şehit uzman çavuşun baba ocağına ateş düştü


Diyarbakır Sur'da bu sabah çıkan çatışmada keskin nişancı silahı ile vurularak şehit olan Uzman Çavuş Selçuk Paker'in İstanbul'daki baba ocağına ateş düştü. Şehidin evinin önüne toplanan kalabalık, dua ederek tekbir getirdi. MHP milletvekilleri de şehidin ailesine taziyede bulundu.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bugün güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında şiddetli çatışmalar yaşandı. Çıkan çatışmada keskin nişancı silahı ile vurularak yaralanan Paker, hastaneye kaldırıldı. Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınan Uzman Çavuş Paker, kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidin, Ümraniye İstiklal Mahallesi Selçuk Sokak Denizci Apartmanı'ndaki baba ocağı, alınan acı haberle yasa boğuldu. Baba Sait ve anne Sevgi Paker'in yaşadığı apartmanın önüne büyük kalabalık toplandı. Şehidin baba evinde toplanan kalabalık, dua ederek tekbirler getirdi.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE MİLLETVEKİLİ TAZİYE İÇİN BABA EVİNDE

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ve Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, şehidin ailesinin yanına gelerek taziyede bulundu. MHP'li vekiller, taziye çıkışı yapılan duaya icabet etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, yine bir acıyı yaşadıklarını belirterek, "Bugün yine bir acıyı ve üzüntüyü yaşıyor. Milletvekili arkadaşım ve teşkilat mensuplarımızla birlikte bizler de şehidimizin ailesinin acısını paylaşmak üzere ziyaret ettik. Tabi bu ziyaret sırasında ateşin nereye düştüğünü ve nasıl yaktığını bir kez daha gözlemledik. Artık bu millet meydana gelen bu terör hadiseleri sonrasında anaların ağlamasından bizar olmuş bir vaziyette. Yine buradan tekraren ifade ediyoruz. Bu meselenin bir an önce kökünden çözülmesi ve millet evlatlarının bu duruma düşmemesi için elden gelenin iktidar tarafından yapılmasını tavsiye ediyoruz. Bu acılı bir gün, şehitlerimize rahmet dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit uzman çavuşun baba ocağına ateş düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER