Selahattin Demirtaş'tan Erdoğan'a Mısır çağrısı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Bitlis mitinginde konuştu

Selahattin Demirtaş'tan Erdoğan'a Mısır çağrısı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na çağrı yapan Demirtaş, "Ona ve küçüğüne çağrı yaptım. Ey Davutoğlu, kendine güveniyorsan televizyonda canlı yayında tartışalım. Hodri meydan. İstersen 100 danışmanını al gel." dedi. Demirtaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a da, "Açık çağrı yapıyorum; gel heyet oluşturarak birlikte Mısır'a gidelim. Mursi'nin idamını durdurana kadar çıkmayalım. Biz hazırız. Gel birlikte Gazze'ye gidelim" çağrısında bulundu.

"EY DAVUTOĞLU KENDİNE GÜVENİYORSAN..."

Ona ve küçüğüne çağrı yaptım. Televizyonda canlı yayında tartışalım. Hodri meydan. Ey Davutoğlu kendine güveniyorsun, bilgine, ilmine güveniyorsan ister ikimiz çıkalım ister 100 tane danışman al canlı yayında açık açık tartışalım. Eğer yalancı değilsen ve söylediklerin doğruysa yüzüme bakarak söyle bakalım. İnsan bundan çekinir mi? Çekiniyorlar, gelmiyorlar. canlı yayına bizimle çıkmaya korkuyorlar. Göreceksiniz başaracağız. Dağlardan kurşun sesi değil, kuş sesi gelinceye kadar uğraşacağız. İlk işimiz barış olacak.

"CUMHURBAŞKANI'NA ÇAĞRI YAPIYORUM. GEL BİRLİKTE YOLLARA DÜŞELİM"

Cumhurbaşkanı'na sesleniyorum. Gece gündüz bize hakaret ediyorsun. Yine de açık çağrı yapıyorum. Gel heyet oluşturarak birlikte Mısır'a gidelim. Mursi'nin idamını durdurana kadar çıkmayalım. Biz hazırız. Gel birlikte Gazze'ye gidelim. Biz hazırız. Sen samimiysen beraber yollara düşelim. Rabia diyerek insanları kandıracağına Mısır'da da, Filistin'de de direnişin öncüsü olalım.
<< Önceki Haber Selahattin Demirtaş'tan Erdoğan'a Mısır çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER