Seyhan Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası başladı


Seyhan Belediyesi Mahalleler Arası Gayrifedere Futbol Turnuvası başladı. Sekiz mahalle takımının katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın tüm karşılaşmaları Kayışlı Mahallesi'ndeki futbol sahasında gerçekleştirilecek. Turnuva üç ay sürecek.

Seyhan Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nın ilk karşılaşması Mürseloğlu ile Camuzcuspor arasında yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir'in ilk vuruşuyla başlayan karşılaşma berabere sonuçlandı. Dörderli iki grup halinde oynanacak futbol turnuvasının sonucunda dereceye girecek ilk üç takıma kupa ve çeşitli hediyeler verilecek. Seyhan Belediyesi Gayrifedere Futbol Turnuvası'na katılan mahalle takımlarının isimleri şöyle; Kayışlıspor, Camuzcuspor, Mürseloğlu, Umutspor, Mavi Atlasspor, Levent Mavimspor, Dervişli ve Dağlıoğlu.

Seyhan Belediyesi Spor Koordinatörü Yahya Kantur, Başkan Zeydan Karalar'ın göreve başlamasıyla birlikte spor organizasyonlarında ciddi bir artış yaşandığını bildirdi. Kantur, "Her yaş grubuna hitabeden aktiviteleri düzenli olarak profesyonel hocalar eşliğinde gerçekleştiriyoruz. 6 yaşından 70 yaşına kadar her yaş grubuna hitabeden etkinliklere vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Bugüne kadar spor organizasyonlarımıza katılım sayısı her yaştan 20 bin kişiye ulaşmıştır."
CİHAN
<< Önceki Haber Seyhan Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER