SGK ile Ankara Büyükşehir 'Ulus' için protokol imzaladı


'Ulus Tarihi Kent Merkezi Protokolü' Sosyal Güvenlik Kurumu (SKG) Başkanlığı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi ile arasında imzalandı.

SGK Başkanlığı'nda gerçekleştirililen protokol törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, SGK Kurum Başkan Vekili Murat Yazıcı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile davetliler katıldı. İmzalanan protokolle SGK; Ulus İş Merkezi, Anafartalar İş Merkezi ve Ulus Hali'ni vererek karşılığında Büyükşehir Belediyesi'nden 9 tane gayrimenkul alacak.

Bakan Faruk Çelik yaptığı açıklamada, SGK ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında gayrimenkullerin protokolü nedeniyle toplandıklarını söyleyerek, "SGK, 77 milyonu direkt ilgilendirmesi açısından son derece önemli bir kurumumuz. Biz Ankara'nın birçok yerinde Ankaralılara ve Türkiye'ye hizmet sunma gayreti içerisindeyiz. Bunun getirmiş olduğu çok ciddi sorunlar var. Hizmetin belli bir merkezden sürdürülmesi anlamında derli toplu bir yer bulmak ve o yer üzerinde bütün birimlerimizi konuşlandırmak bugüne kadar ne yazık ki mümkün olmadı. Bu trampa neticesinde 120 bin metrekarelik hedeflediğimiz bir merkez başkanlığı oluşturulacak." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber SGK ile Ankara Büyükşehir 'Ulus' için protokol imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER