Silifkeliler, kaynaşma-dayanışma yemeğinde buluştu


Mersin'in Silifke ilçesinde Sarıaydın Mahalle Muhtarlığı tarafından bu yıl birincisi düzenlenen buluşma ve kaynaşma günü yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Düzenlenen buluşma ve kaynaşma gününe Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Mersin Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdür Yardımcısı İsa Güler, TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman, Mersin Büyükşehir Muhtarlık İşlerinden Sorumlu Daire Başkanı Erkan Arıcı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Koordinatörü Atilla Erden katıldı.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, düzenlenen etkinliğin birlik ve beraberliğe katkı sağlayacağını ifade ederken, Sarıaydın Mahalle Muhtarı Abdulmuttalip Gündüz, etkinliğin her yıl geleneksel hale getirileceğini belirtti.

Konuşmalardan sonra tüm şehitler için Kuran-ı Kerim okundu, Lamas Kanyonu gezildi. Buluşma ve kaynaşma günü, köylüler tarafından verilen yemekle son buldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Silifkeliler, kaynaşma-dayanışma yemeğinde buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER