Sneijder: Favori Atletico fakat biz sahaya kazanmaya çıkacağız


UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında yarın akşam Atletico Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Sneijder Atletico Madrid'in favori olduğunu fakat rakiplerinin karşısına sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Maçın oynanacağı Türk Telekom Arena'da basın mensuplarının karşısına çıkan ve soruları cevaplayan Sneijder maç ile alakalı düşüncelerini aktardı. Galatasaraylı yıldız futbolcu şöyle konuştu:

"Lige iyi başlamadık. Bu Şampiyonlar Ligi başka bir platform. Çok iyi bir takımız. Atletico da iyi bir takım. Güçlü bir rakip. Önemli bir takım. hocaları Simone'nin hakkını vermek lazım iyi bir takım oluşturdu. Yarın ki maçta favori Atletico Madrid ama biz aç ve hevesliyiz kazanmak için sahaya çıkacağız. Büyük bir takımız. bunu geçen sene gösterdik. Kazanmayı seven biriyim. En zor zamanlarda özellikle tecrübeli oyuncular olarak birbirimize yardımcı olmamız gerekiyor. Arkadaşlık için de bir çok dedikodu çıktı. Fakat bunlar basının ortaya attığı konuşmalardı. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat biz de öyle bir durum yok."

Hollandalı yıldız, menejerinin 'hedefleri olan bir takımda oynamak istediğini söylediği' hatırlatılarak sözleşmesiyle ilgili sorulan bir soruya ise "Yarın çok önemli bir maçımız var sözleşmem hakkında konuşmak istemiyorum. Şu an sadece maçı düşünmek istiyorum. Menejerimin söylediği sözle ilgili de soruyu bana değil, menejerime sormanız, onunla temasa geçmeniz lazım." cevabını verdi.
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER