Sokak hayvanlarına sahip çıkan Osmaniye Belediyesi'ne teşekkür plaketi


Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (KİHAYKO) ve Hayvan Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) temsilcileri, Osmaniye Belediyesi Hayvan Barınağında inceleme yaptı.

Osmaniye Belediyesine ait barınakta son dönemde ciddi değişimler yapıldığını gözlemlediklerini söyleyen heyet; gördükleri manzaranın kendilerini çok mutlu ettiğini, çalışanların özveri ile görevlerini yaptıklarını belirtti.
Daha sonra heyet Belediye Başkanı Kadir Kara ile bir araya geldi. KİHAYKO Başkanı Metin Yıldırım ve HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık tarafından Başkan Kadir Kara'ya sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik yapılan güzel çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Bu plaketi almanın kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Kadir Kara, "Biz sadece bu şehirde yaşayan insanlarımızdan değil bu topraklarda nefes alıp veren bütün canlılardan sorumlu olduğumuzun inancı ve düşüncesi içerisindeyiz. Onlara hizmet vermenin bizim için bir emanet olduğunu biliyoruz. Bu inançla hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Rabbim inşallah bu konuda da başarılı olmamızı nasip eder." dedi.

Başkan Kara, ayrıca KİHAYKO ve HAYKONFED temsilcilerinin çöplük alanında sokak hayvanları ile ilgili gördükleri eksiklikleri ile kısa zaman içerisinde gidereceklerini söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Sokak hayvanlarına sahip çıkan Osmaniye Belediyesi'ne... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER