Sosyal medyada bir 'beğeni' ile ücretsiz wifi hizmeti alınabilecek

Sosyal medyada bir 'beğeni' ile ücretsiz wifi hizmeti alınabilecek

Birçok işletme artık müşterilerine kablosuz internet hizmetini ücretsiz veriyor. Ancak firma müşteriye şifreyi verdikten sonra geri dönüş alamıyor. Artık bu paylaşımı her iki taraf için artıya çeviren yeni nesil bir yazılım var. Socialmywifi adlı yazılım, mekânlarda şifre öğrenme derdinden kurtarmayı vaat ediyor. Bunun için yapılması gereken sistemin kurulu olduğu işletmelerin herhangi bir sosyal medya hesabını beğenmek. Beğenilen işletmelere her gidişte internetten yararlanmak ve kampanyaları öğrenmek mümkün.

Firmaların ücretsiz olarak sunduğu internet hizmetini 5651 sayılı yasaya uygun bir şekilde kayıt altına alması gerekiyor. Buna Socialmywifi sistemi imkân tanıyor.

Yazılımın içinde işletmelerin reklam ve kampanya giderlerini indirmek için paket içine uygulamalar bulunuyor. İşletmeler Socialmywifi sayesinde sosyal medya sitelerinden kendi müşteri veritabanını oluşturuyor. Firma müşterilerine dilediği sayıda ve zaman diliminde e-mail marketing, kupon gönderimi, tanıtım yazısı gibi bilgilendirmeler ve kampanyalar tertip edebiliyor.

Socialmywifi işletmelere 20'den fazla detaylı raporu sunuyor. Örneğin yazılım ile internet hizmeti alan bir müşterinin hangi cihazdan bağlandığı ve internete hangi internet browserı ile dolaştığı detayına kadar veri geliyor. Bu sayede işletme çok özel hedef odaklı kampanyalar yapabiliyor ve müşteri karakterini tahlil edebiliyor.

Socialmywifi'nin kullanılabileceği belli başlı sektörler şöyle:

- Kafeler
- Restoranlar
- Oteller
- Güzellik Merkezleri
- Alışveriş Merkezleri
- Hastaneler
- Şehirlerarası Otobüsler
- İdo gibi şehirhatları vapurları
- Spor Salonları
- Özel Poliklinikler
- Stadyumlar
- Belediyelerin verecekleri belirli alanlar
- Konser ve diğer organizasyonlar
- Tiyatrolar
- Sinemalar
- Havalimanları
- Uçaklar
- Gece kulüpleri

Detaylar www.socialmywifi.com/ adresinden öğrenilebiliyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Sosyal medyada bir 'beğeni' ile ücretsiz wifi hizmeti... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER