Şenol Güneş: Sahaya her maçı kazanmak için çıkıyoruz


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sahaya her maçı kazanmak için çıktıklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H grubu 2. maçında yarın akşam Sporting Lizbon ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, maç hakkında açıklamalarda bulundu.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, "Grupta 3 takımda iddialı takımlar. Yarın kazandığımız zaman avantaj bize geçecek. Rakibimizin gücünü biliyoruz. İyi bir takım, biz de iyi bir takımız. Eksik olarak sadece Olcay var, onun dışında eksiğimiz yok. Oynayan ve oynamayan her oyuncum iyi. Quaresma da bunlardan biri ve yarın kesin oynayacak. Tüm hava şartlarına göre hazırlıklıyız. İyi futbol oynarsak şans da bizden yana olur, Allah'ta yardım eder. Sabırlı olacağız. Şartlar ne olursa olsun her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Beşiktaş, geçen sene Avrupa'da bana göre başarılı oldu. Gruptan çıktığımızda daha güveli bir takım olacak." diye konuştu.

Şenol Güneş, ayrıca geçtiğimiz hafta oynadıkları Fenerbahçe maçında sarı lacivertli oyuncu Van Persie'nin saha kenarında saha komiseri ile tartışmasının sorulması üzerine ise "Sahada kurallar vardır. Orada hata yapılmıştır. Ona bakarsanız bende kulübede değil sahanın içinde durmak isterim. Herkes kurallara uymalı." ifadelerini kullandı.

Karşılaşma, yarın akşam saat 20.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Sahaya her maçı kazanmak için çıkıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER