Abdullah Avcı'dan Kocaman'a cevap

Abdullah Avcı ve Selçuk İnan Macaristan maçını değerlendirdi..

Abdullah Avcı'dan Kocaman'a cevap


''Burası farklı bir ortam. Biz burada oturuyorsak bize saygı gösterilmesi lazım. Aykıt Kocaman'ın da maç iptali ile ilgili talepleri olmuştu. Herkes sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Onun için FIFA tarafından da mğsade edilmeyen bu süreçte sanki biz izin vermemişiz gibi olmasından dolayı rahatsızın. Burası milli takım ve buradakilere herkesin yardımcı olmasını bekliyoruz.''

Emre, Mehmet ve Hamit...
 
"Emre de Mehmet Topal da bizim için önemli oyuncular ancak burası milli takım. Kime forma verilirse altından kalkabileceğini düşünüyorum. Şuan tek düşüncemiz kim oynarsa oynasın yarınki maçı kazanmak. Burası milli takım. Herkesin yeri doldurulabilir. Andorra farklıydı Macaristan farklı. Hamit ile ilgili son kararımızı kendisiyle de konuştuktan sonra karar vereceğiz. Dizilişten çok saha içerisinde neler yapabileceğimiz önemli."
 
Avcı Milli Takıma ne kattı?
 
"Oyun anlamında birtakım şeylerin değiştiğini düşünüyorum. Ancak puan olarak bunu söyleyemeyiz. Oyuna geriden başlama ile ilgili sıkıntılarımız var ve bu temel eğitimle aşılabilecek şeyler. Daha az nasıl hata yaparız ve daha çok nasıl topa sahip olabiliriz? Bunların çalışmalarını konuşmalarını aramızda yapıyoruz."
 
Beraber ne yaptığımız önemli
 
"Beraber oynamanın dışında şöyle bir avantaj var. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde ve Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalması, ritimli, tempolu maçlarının artmasına neden oluyor. Bu da bizim için bir avantaj. Aynı zamanda 10 senedir genç milli takımlardan beri beraber olan bir oyuncu grubuna sahibiz. Oyun içi dalgalanmalar olacaktır ancak önemli olan takımın beraber olarak ne yaptığıdır."
 
Estonya kilit takım
 
"Önemli olan ne yaptığımız. Maç kazandığımızda zaten fikstür lehimize dönüyor. Önemli olan kazanarak devam etmek. Biz Anrora'ya 2 attık diye eleştirildik ancak Hollanda da Estonya'ya 3 tane atabildi. Bu nedenle Estonya kilit takımlardan biri olabilir."
 
Selçuk İnan: "Çıkan kavga haberleri yalan"
 
"Buradaki birçok oyuncu ile yıllardır beraberim. Burada çok iyi bir arkadaşlık var. Bazı yerlerde aramızda kavgalar olduğu yazıldı ancak inanın bunların hiçbiri gerçek değil. Çok iyi bir arkadaşlığımız var. Milli takımda iyi bir birliktelik var. Hergün bu beraberlik büyüyerek devam ediyor. Yarın da kazandığımız takdirde bunun daha da iyi yerlere geleceğini düşünüyorum."
<< Önceki Haber Abdullah Avcı'dan Kocaman'a cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER