Alper Potuk fiyatını ikiye katladı

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, “Alper Potuk, mevkiinde Türkiye’nin en iyilerinden. Artık 5 milyon avro değil” diye konuştu.

Alper Potuk fiyatını ikiye katladı

AMK’nın haberine göre, Macaristan ile oynanan milli maça ilk 11’de başlayan ve oldukça iyi bir performans ortaya koyan 21 yaşındaki Alper Potuk, yeniden büyük takımların radarına girdi. 2016’ya kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Alper için geçen sezon 5 milyon avro bonservis bedeli belirlenmişti. Ancak Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, bu rakamın artık daha da arttığını söyledi.

‘Bize gelen teklif yok’ 

Tüzün, “Alper’in istenmesi gayet normal. Mevkiinde belki de Türkiye’nin en iyilerinden, üstelik çok genç ve sürekli kendini geliştiriyor. Bu sezon özellikle çok farklı oynuyor. A Milli Takım’ın da değişilmez oyuncuları arasında yer alacaktır. Transfere gelirsek… Bize gelen bir teklif yok. Zaten sezon bitmeden de kimseyle görüşmek istemiyoruz. Takım iki kulvarda gidiyor. Önceliğimiz Eskişehirspor’un başarısı. Alper de hedeflerimiz doğrultusunda bizim için çok önemli bir oyuncu. Ancak şunu belirtmek gerekir ki, artık değeri 5 milyon avro değil, daha fazla. Tabii bu konuda net kararı yönetim kurulu verecek” ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Alper Potuk fiyatını ikiye katladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER