Alper Potuk ve Galatasaray görüşmesinde son durum ne?

Galatasaray'ın transfer gündemindeki, Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Alper Potuk transferle ilgili kararını sezon sonunda verecek.

Alper Potuk ve Galatasaray görüşmesinde son durum ne?

Sarı kırmızılı takım Alper'i kadrosunda görmek istiyor ve bu doğrultuda Eskişehirspor'la temaslarını sürdürüyor. Alper'e Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'nın bir başka büyük kulübü de talip oldu.

KARARI MAÇLAR BİTTİKTEN SONRA VERECEĞİZ
 
Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan milli futbolcunun menajerleri Ali Egesel ve Ogan Tarhan, ''Alper kararını sezon sonunda verecek. Şu anda sadece kalan maçlarına konsantre oldu. Kulüpler düzeyinde yapılan görüşmelerle bizim ilgimiz yok. Biz sezon sonunda sözümüzü söyleyeceğiz. Alper sezon bitince kararını verecek; çünkü Avrupa'dan bir başka büyük takım da Alper'e talip oldu. İsim veremem, ama böyle önemli bir teklif var. Alper şu anda sadece maçlarına bakıyor. Sezon bittikten sonra da kararını verecek'' dedi.
 
Galatasaray'ın Alper Potuk için Eskişehirspor'la yeniden görüşmelere başladığı kırmızı siyahlı kulübün ise Galatasaray'dan Emre Çolak ve Yekta'yla birlikte 5 milyon Euro istediği öne sürüldü.
<< Önceki Haber Alper Potuk ve Galatasaray görüşmesinde son durum ne? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER