Andorra - Türkiye maçında iki gol var! Maçın Sonucu

Andorra ile Türkiye, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nun 5. maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Andorra 0-2 Türkiye...

Andorra - Türkiye maçında iki gol var! Maçın Sonucu

Türkiye, Brezilya'da düzenlenecek FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 5. maçında, ESTADI COMMUNAL Stadı'nda Andorra ile karşı karşıya geldi. Türkiye, tarihinde ilk kez karşılaştığı rakibi Andorra'yı 2-0 mağlup etti.  501 maça çıkan A Milli takım 181 galibiyet 117 beraberlik 204 yenilgi aldı...

A Milli Takım karşılaşmaya Kalede; Onur Savunmada; Hasan Ali, Semih, Bekir, Gökhan Gönül, orta sahada; Sercan, Selçuk, Nuri, Arda Forvette ise Burak Yılmaz ve Umut 11'i ile sahaya çıktı.

Andorra ise maça Gomes, Lima, Martinez, Vieira, Vales, Peppe, Nicolas, Moreira, Ayala, Gomez ve Garcia 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Türkiye Selçuk İnan'ın 29. dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti. Selçuk İnan ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-45+2. dakikada Burak, Türkiye'yi 2 – 0 öne geçirdi. Bu dakikada Arda'nın getirdiği topta Andorra ceza alanı önünde oluşan karambolde araya giren Umut'un pasında topla buluşan Burak, ceza alanı içi sağ çaprazından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

-Maçın sonucu: Andorra 0-2 Türkiye...


<< Önceki Haber Andorra - Türkiye maçında iki gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER