Angola tarihe geçti - Fotogaleri

D Grubu'nda oynanan günün son karşılaşmasında, Meksika ile Angola, 0-0 golsüz berabere kaldı.

Angola tarihe geçti - Fotogaleri

İlk maçında Portekiz'e 1-0 yenilen Angola, Dünya Kupası Finalleri'ndeki ilk puanını alırken, İran'ı 3-1'le geçen Meksika gruptaki 2. maçının ardından puanını 4'e çıkardı.
Angala tarihinde ilk kez dünya kupasında puan aldı. 13. dakikada serbest vuruşu kullanan Rafael Marquez, çok sert vurdu. Barajın arasından geçen top direkten döndü.
31. dakika şut çekmek isteyen Mendonca, ceza sahasının yaklaşık 5 metre önünde düşürüldü. Angola, serbest vuruşu içeriye orta olarak kullandı. İyi yükselen Akwa, kötü bir vuruşla topu auta gönderdi.
56. dakikada Meksika çok net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Kendi yarı sahasından atılan uzun topta Angola defansını az adamla yakalayan Meksika, önce Franco ile savunmaya sonra Arellano ile kaleciye takıldı.
66. dakikada Angolalı futbolcunun vuruşunda kendi oyuncusuna çarpan top Bravo'nun önünde kaldı. Bir anda kendini kaleciyle karşı karşıya bulan Bravo, bu şansı iyi değerlendiremedi.
76. dakikada Mendez'in vuruşunda zamanında arayan giren Kali gole izin vermedi. 79. dakikada Martquiez'in vuruşunda topu eliyle kesen Andre Macanga, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 82. dakikada gole çok yaklaşan Meksika'da, oyuna sonradan giren Fonseca, sağ kanattan yapılan güzel ortada topu auta gönderdi.
88. dakikada kaleyi cepheden gören yerde topla buluşan Marquez, köşeye çok güzel gönderdi. Kaleci aynı güzellikte uzanarak topu kornere çeldi. Köşe vuruşunda Bravo, zor pozisyonda kayarak vurdu, top direkten döndü. Maç 0-0 sona erdi... Fotoğraflar:fifa.com
<< Önceki Haber Angola tarihe geçti - Fotogaleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER