Aragones'i hiç böyle görmediniz - Foto

Fenerbahçe deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını, Samandıra tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü, Aragones ise ilgi odağı oldu.

Aragones'i hiç böyle görmediniz - Foto

Neşeli bir havada geçen antrenman boyunca, 70 yaşındaki Teknik Direktör Luis Aragones, sık sık topla çeşitli hareketler yaptı. Bu hareketler gerek oyuncular, gerekse antrenmanı izleyen basın mensupları tarafından ilgiyle izlendi.

GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Oldukça neşeli geçen antrenmanda ağırlıklı olarak şut ve hücum varyasyonları çalışan Fenerbahçe'nin Teknik Direktör Luis Aragones yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Carlos Cascalla'nın yaptırdığı düz koşu, ısınma, koordinasyon ve istasyon hareketlerinden sonra, takım geniş alanda çift kale maç yaptı. Daha sonra iki grup halinde kanat ve şut çalışması yapıldı. Önce kanatlardan yapılan ortalara gol vuruşları yapan oyuncular daha sonra kaleyi karşıdan gören noktalardan şut attılar. Milli takımlarda bulunan oyuncular ile sol ayağında iltihap olan Roberto Carlos ve sakatlığı süren Semih Şentürk antrenmana katılmadı. Bu oyuncular çalışma ve tedavi programlarını içeride sürdürdü. Antrenmana çıkan Tümer Metin ise, fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı.
<< Önceki Haber Aragones'i hiç böyle görmediniz - Foto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER