Aziz Yıldırım futbolcularına söz verdi

Fenerbahçe camiasının, önce UEFA Disiplin Kurulu'ndan çıkan 2+1 yıl, ardından Tahkim Kurulu tarafından 2 yıl olarak düzeltilen Avrupa'dan men cezasıyla sarsıldığı şu günlerde sarı-lacivertli futbolcuların kafalarındaki soru işaretlerini bizzat başkan Aziz Yıldırım giderdi.

Aziz Yıldırım futbolcularına söz verdi

"3 Temmuz'da takımın başında değildim. Kulüp maddi kriz yaşadı ve birkaç arkadaş ayrılmak zorunda kaldı. Şu an ekonomik olarak güçlüyüz. Herkesin parası zamanında yatacak. Başkan olarak garanti veriyorum."

Milliyet'in haberine göre; Sarı-lacivertli ekibin 2. kaptanı Volkan Demirel'i telefonla arayan Yıldırım, hem düşücelerini anlattı hem de futbolcuların yüreğine su serpti:

"Sana söylediklerimi tüm takıma ilet. Herkes bilsin ki bir daha 3 Temmuz sonrası yaşananlar, yaşanmayacak. O zaman ben başınızda değildim. Kulüp maddi kriz yaşadı ve aramızdan birkaç arkadaş ayrılmak zorunda kaldı. Şu an ekonomik anlamda güçlüyüz. Herkesin ödemeleri ve primleri zamanında yatacak. Başkan olarak garanti veriyorum." dedi.  
 
"SİZİNLE GURUR DUYUYORUM"

"Aranıza yeni katılan arkadaşlara da durumu anlatın. Ne kadar haksızlıklara maruz kalsak da biz hep direneceğiz ve ayakta kalacağız. Sen de çok yıprandın Volkan. 3 yılda her gün yeni bir olayla güne başladık. Bu kadar saldırıya karşı duruşumuz netti, böyle de devam edecek.

Futbolcuların bu süreçten etkilenmelerini istemiyorum. Üzerimize düşeni yapıp cezalara inat şampiyon olacağız. Avrupa'da da kupa alacaktık olmadı ama alacağımız günler de olacak. Görmemize izin verirlerse tabii! Ayrıca hem sen hem de arkadaşlarının 3 Temmuz sonrası duruşu beni hep duygulandırmıştı. Bu davaya bu kadar çok sahip çıkan bir takıma sahibim. Sizlerle ve duruşunuzla hep gurur duydum." 
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım futbolcularına söz verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER