Beşiktaş tam sakata geldi

Beşiktaş'ta bu sezon 13 futbolcu önemli sakatlıklar yaşadı. Siyah-beyazlılar adeta revire dönerken Hugo Almeida ile Mamadou Niang da bu kervana katıldı.

Beşiktaş tam sakata geldi

Beşiktaş, ‘FEDA’ yılında hiçbir şeyden sakatlıklar kadar çekmedi... Kartal’da bu sezon tam 13 ayrı futbolcu talihsizlik yaşadı. Beşiktaş, Mersin İY maçında 3 puanı alınca yüzler gülse de, Almeida ve Niang sakatlanınca moraller bozuldu.

Oysa Kartal, sezonun ilk maçında problem yaşayıp iki hafta oynayamayan ikinci devredeki Karabük maçında tekrar sakatlanıp 6 hafta uzak kalan Almeida’ya yeni kavuşmuştu. Portekizli’nin sezonu kapatmasının üzerine Niang’ın da iki hafta oynayamayacağı haberi gelince Beşiktaş iyice sarsıldı.

İsmail, Kartal’ın solunu vurdu! 

Kartal ilk şoku daha sezon başlamadan sol bekte İsmail Köybaşı’yla yaşadı. Milli takımın 29 Mayıs 2012’de Bulgaristan’la oynadığı maçta sol diz ön çapraz bağında yırtık oluşan kanat oyuncusu, 5 ay takımdan uzak kaldı. Ekim ayında takımla çalışmalara başladığı 2. hafta aynı sakatlığı tekrar yaşayan Köybaşı’nın yokluğu Kartal’ın solunu yine 5 aylığına bitirdi! Ersan da ilk 6 hafta yoktu.

En çok Fernandes arandı 

İlk yarının henüz 2. haftasında oynanan Galatasaray derbisinde sağ dizinin çapraz bağlarından sakatlanan Mustafa Pektemek’in idmanlara başlaması şubatı buldu. Uğur da ön çapraz bağları kopunca sezonu kapattı. Maestro Fernandes, 13. haftadaki Akhisar maçında sakatlanmış sezonun 2. yarısına yetişene kadar Kartal, akla karayı seçmişti. Oğuzhan da şubat ayının ortasında sakatlanarak 3 hafta oynayamamıştı. 3 Şubat’ta idmanda kalçasında yırtık oluşan Dentinho ise 6 hafta takımdan uzak kaldı.

Tomas Sıvok da ‘milli mağdur’ 

Milli takımda sakatlanan Necip, şubat ayını boş geçti. İlk 2 hafta oynayamayan McGregor 2. yarıdaki Trabzon maçında da ısınırken sakatlandı. Aynı maçta Hilbert’in sol el 5. tarak kemiğinde kırık oluştu.

Geçen hafta Ermenistan maçında sakatlanan Çek Sivok‘un adalesinde ödem tespit edildi. Sivok da 3 hafta yok. (Hürriyet)
<< Önceki Haber Beşiktaş tam sakata geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER