Bilic'ten maç sonu önemli açıklamalar

Slaven Bilic, Türkiye Kupası erteleme maçında karşılaştıkları Adana Demirspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Bilic'ten maç sonu önemli açıklamalar

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bilic, Adana’da dostça bir atmosferle karşılandıklarını belirterek Adanalılara teşekkür etti. Çok iyi bir misafirperverlik gördüklerini aktaran Slaven Bilic, “Statta da güzel bir atmosfer vardı. Bizim için keyifli bir akşam oldu kazandığımız için mutluyuz. İyi bir oyun çıkardık, özgüvenimizi yükselttik. Ligin ikinci yarısı, ilk maçı öncesi Gençlerbirliği maçı öncesi önemli bir galibiyetti. Umarım Cenk Tosun’un sakatlığı önemli değildir. Her anlamda olumlu bir akşam oldu.” dedi. 

Yeni transfer Pedro’yu da değerlendiren Bilic şunları söyledi: “Daniel Opare’yı transfer ettiğimiz için memnunum. Umarım Beşiktaş’a yararlı olur. Birçok isim vardı. Bazıları doğruydu, bazıları medyanın çıkardığı isimlerdi. O pozisyon için kadroyu güçlendirmemiz gerekiyordu hem sayı anlamında hem de kalite anlamında. Bunu yaparken de kulübün mali koşullarını zarara uğratmamamız gerekiyordu. Dolayısıyla kolay bir transfer değildi. Serdar'ın performansından, tavrından, tutumundan gayet memnunum ama her pozisyonda olduğu gibi burada da rekabeti geliştirmemiz gerekiyordu.”
<< Önceki Haber Bilic'ten maç sonu önemli açıklamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER