Dubai'deki rallide Burcu Çetinkaya da yarışacak

Bu yıl 35'incisi düzenlenen Birleşik Arap Emirlikleri(BAE) Dubai Uluslararası Rallisi, 2013 test sürüşleriyle başladı.

Dubai'deki rallide Burcu Çetinkaya da yarışacak

EN UZUN SÜRE DEVAM EDEN SPOR ORGANİZASYONU
Dubai Uluslararası Rallisi 2013 ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Birleşik Arap Emirlikleri Otomobil ve Gezi Kulübü (ATCUAE) Başkanı Dr. Muhammed Bin Suleym, bu yıl 35'incisi düzenlenen rallinin BAE'nin en uzun süre devam eden spor organizasyonu olduğunu belirtti.

'DUBAİ RALLİSİNİ VE BURADA OLMAYI SEVİYORUM'
Türkiye'den katılan Ralli Pilotu Burcu Çetinkaya ise Arapça ve İngilizce olarak yaptığı konuşmasında, 'BAE'deki ralliye üçüncü katılışım ve yeniden Dubai rallisinde olmaktan çok mutluyum. Dubai rallisini ve burada olmayı seviyorum' diye konuştu. Ralliye katılmasını sağlayan sponsoru Avea'ya teşekkür eden Çetinkaya, bu yarışı kazanmak için önceki yıllardan daha çok çaba sarf edeceğini ve hak ederek kazanmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

30 KASIM'DA SONA ERECEK
Bugün test sürüşleriyle başlayan Dubai Uluslararası Rallisi 2013, yarın ve 30 Kasım'daki yarışların ardından sona erecek. Ralli kapsamında Dubai şehir merkezinde çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi bekleniyor.

TESETTÜRE GİRMİŞTİ
Türkiye'nin tanınmış ralli pilotlarından  Burcu Çetinkaya, geçtiğimiz günlerde  tesettüre girdiğini, İbrahim Tatlıses ile çektirdiği fotoğrafını Twitter sayfasında yayınlayarak duyurmuştu.
<< Önceki Haber Dubai'deki rallide Burcu Çetinkaya da yarışacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER