Dünya Kupası'nda yarı finale çıkan Hollanda'ya şok

Hollanda, Rio’da kaldığı oteli FIFA’nın özel misafirleri ve sponsorlar için boşaltmak zorunda kaldı...

Dünya Kupası'nda yarı finale çıkan Hollanda'ya şok

Hollanda, Dünya Kupası boyunca merkez olarak kullandığı Rio de Janeiro’daki Caesars Park Ipanema Oteli'ni boşaltmak zorunda kaldı. Sponsorlar ve diğer misafirleri için Rio’daki Caesars Park Ipanema Oteli'ni seçen FIFA, Hollanda takımının oteli boşaltmasını istedi. 

FIFA’nın özel konukları Pazar günkü finale kadar haftalardır Hollanda Milli Takımı’nın kullandığı otelde kalacak. Eurosport'taki habere göre; Hollanda Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Bert van Oostveen, “Sporcuların otelden çıkmak zorunda kalmaları sporla nasıl bağdaşlaştırılıyor anlayamıyorum. Ama bizim için sürpriz değil. Çeyrek finali geçtiğimizde bunun başımıza geleceğini biliyorduk. Kupanın başından sonuna kadar kullanabileceğimiz bir otel isterdik. Ama böyle bir yer ayarlandığında bize dağlarda, deniz seviyesinden 900 metre yükseklikte bir yer önerildi. Futbolcularımız buraya alışmıştı. Şimdi kariyerlerinin en önemli maçına bilmedikleri bir yerde hazırlanacaklar. Aynısı dört yıl önce Güney Afrika’da da başımıza gelmişti” diye konuştu. 

Hollanda, bugün otelden ayrılıp yarı finalin oynanacağı Sao Paulo’ya giderek çalışmalarına burada devam edecek. Kaybederlerse üçüncülük maçı Brasilia’ya geçecek olan ekip, Arjantin karşısında kazanmaları halinde ise final için yeniden Rio’ya dönecekler.

<< Önceki Haber Dünya Kupası'nda yarı finale çıkan Hollanda'ya şok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER