Ersun Yanal Kuyt için kararını verdi

Hollanda Milli Takımı’nda forvet oynayıp bir de asist yapan yıldız futbolcuyu, Yanal yine sağda kullanacak.

Ersun Yanal Kuyt için kararını verdi

Sarı lacivertli teknik adam, F.Bahçe’de o rolü üstlenecek başka bir isim olmaması nedeniyle jokerinin yerini değiştirmeyi düşünmüyor. Hollandayıldız, orta sahanın sağında görev almaya devam edecek.

Kuyt ve Wesley Sneijder gibi tanıdık isimlerin Milli Takımımıza karşı mücadele ettiği Hollanda maçı tartışılmaya devam ediyor. Bu karşılaşmada, devre arası ünlü golcü Robin Van Persie’nin yerine oyuna giren ve sahada onun görevini devralan Dirk Kuyt’ın başarılı performansı yeni bir soruyu gündeme getirdi. Sneijder’ın golünün asistini yapan Kuyt, acaba F.Bahçe’de de forvet oynayabilir miydi?

Hollandalı, hücumdaki başarısına rağmen sarı lacivertli takımda bu bölgede düşünülmüyor. Kuyt’ın sağ kanatta çok başarılı olduğunu gören teknik direktör Ersun Yanal, takımda o rolü üstlenecek başka bir isim olmaması nedeniyle Hollandalı yıldızdan yine orta sahanın sağında yararlanacak.

FORMASINI TARAFTARLARA HEDİYE ETTİ 

HEM saha içi hem de dışında Yanal’ın futbolcularına örnek gösterdiği isimlerin başında gelen Kuyt milli maçtaki davranışları ile bir kez daha beğeni topladı. 90 dakikanın ardından kale arkası tribününe doğru giden Hollandalı, milli formasını çıkararak Türk taraftarlara gönderdi.

Bunun dışında sezon başı kampına geldikten yarım saat sonraki antrenmana yorgunluğuna ve Yanal’ın iznine rağmen katılmayı seçen Kuyt, birçok karşılaşmada da sakatlığına rağmen takımını yalnız bırakmadı. Sarı lacivertli futbolcu ayrıca, ligde 6 kez gol pozisyonuna girip 5 gol atmayı başararak performansı ile de göz kamaştırdı.
<< Önceki Haber Ersun Yanal Kuyt için kararını verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER