Ersun Yanal'dan merak edilen sorulara cevap!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Salzburg karşısında önemli olan turu geçmek olduğunu ve bunu da başardıkları için oyuncularını kutladığını söyledi

Ersun Yanal'dan merak edilen sorulara cevap!

  • Ersun Yanal taraftarın merak ettiği soruları cevapladı.
  • Fenerbahçe istenilen seviyeye ne zaman ulaşır?: "Her geçen gün iyi olacağız. Bugünü çok karlı kapattık."
  • Galatasaray maçında Volkan'ın oynamayacak olması: "Fenerbahçe, Türkiye'nin en iyi kalecilerine sahip. Mert ve Ertuğrul var."

Fenerbahçe'nin kendi sahasında Salzburg'u 3-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde play-off'a kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Yanal, turu geçmenin önemli olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'nin ikinci 90. dakikasını büyük bir avantaj ve karlı tamamladık. Belli zaman dilimine kadar oynadığımız tamam, yüksek performans yapan takıma karşı ilerleyen dakikalarda zorlandık. Önemli olan turu geçmekti. Turu geçtiğimiz için oyuncularımı kutluyorum." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Fenerbahçe ne zaman istenilen seviyeye ulaşır?" sorusuna ise tecrübeli hoca, "Her geçen gün iyi olacağız. Maçı çevirdiğimiz dakikaya kadar iyiydik. Hafta sonu oynayacağımız çok önemli bir Süper Kupa maçı var. Bugünü çok karlı kapattık." diye cevapladı.

Başka bir gazetecinin "Galatasaray maçında Volkan oynamayacak. Bunun eksikliğini hisseder misiniz?" sorusuna ise Ersun Yanal, "Fenerbahçe Türkiye'nin en iyi kalecilerine sahip. Volkan'ın arkasında Mert ve Ertuğrul var. Türk futbolu ve Fenerbahçe açısından şanslıyız. Her oyuncumuza güveniyoruz." diye konuştu.

Ersun Yanal, maç sabahı hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin eski futbolcularınden Selçuk Yula'ya rahmet diledi.

CİHAN
<< Önceki Haber Ersun Yanal'dan merak edilen sorulara cevap! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER