Fenerbahçe - Kayserispor maçının sonucu çok farklı

Fenerbahçe ile Kayserispor, Süper Lig'in 17. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Fenerbahçe 5-1 Kayserispor..

Fenerbahçe - Kayserispor maçının sonucu çok farklı

Süper Lig 2013-2014 sezonu 17. hafta kapanış karşılaşmasında, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda, Fenerbahçe ve Kayserispor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek 2013-2014 sezonunun ilk yarısını, 43 puanla lider olarak kapattı.

Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Caner, Bekir, Egemen, Gökhan Gönül orta sahada; Cristian, Meireles, Mehmet Topal forvette ise Sow, Emenike, Kuyt 11'i ile sahaya çıktı.

Kayserispor kalede Gökhan, savunmada; Salih, Mijailovic, Khizanishvili, Ömer orta sahada; Sefa, Abdullah, Taner, Mouche forvette ise Biseswar ve Bobo 11'i ile sahaya çıktı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Fenerbahçe 51. dakikada Cristian Baroni'nin attığı penaltı golüyle 1-0 öne geçti.

-Kayserispor 59. dakikada Bobo'nun attığı golle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Salih sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Bobo arka direkte gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 59. dakikada Sow'un attığı gol ile 2-1 öne geçti. Kuyt sağ kanattan topla çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı Sow gelişine sert vurdu ve top savunmaya çarparak ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 64. dakikada Mehmet Topal'ın golüyle durumu 3-1 yaptı. Cristian sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Mehmet Topal ön direkte yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 69. dakikada Emenike'nin attığı gol ile durumu 4-1 yaptı.

-Fenerbahçe 76. dakikada Caner'in harika füzesi ile durumu 5-1 yaptı. Alper kafayla sol çaprazda bulunan Caner'e pasını verdi, Caner gelişine sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.
<< Önceki Haber Fenerbahçe - Kayserispor maçının sonucu çok farklı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER