Fenerbahçe Cardozo'nun kilidini açtı

İş adamları Oscar Cardozo için devrede...

Fenerbahçe Cardozo'nun kilidini açtı

Fenerbahçe uzun süredir gündemin ilk sırasında yer alan Oscar Cardozo transferine son noktayı koyuyor. Sarı-lacivertli kulübün 30 yaşındaki golcü için Benfica ile anlaşma sağladığı bildirildi.

Portekiz kulübü, sarı-lacivertli yönetimin yoğun baskısına ve Cardozo’nun, “Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum” restine rağmen 15 milyon avroluk bonservis bedelinde indirim yapmadı.

Emenike için Spartak Moskova’dan, “Hayır” yanıtını alan sarı-lacivertliler transferin çıkmaza girmesi üzerine Benfica’nın talebini kabul etti.

Kadroya alınmadı

Fenerbahçe’nin, Cardozo için 15 milyon avro ödemeyi kabul ettiği ve transferin önünde engel kalmadığı öğrenildi. Sarı-lacivertli kulübün, Başkan Aziz Yıldırım’ın taraftarlara söz verdiği Cardozo transferini bugün açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçeli ünlü işadamlarının Cardozo için sarı-lacivertli kulübe önemli maddi destek sağladıkları ifade edildi. 1,5 yıl önce Sow transferinde Fenerbahçe’ye ciddi yardımda bulunan işadamlarının Cardozo için de ellerini ceplerine attıkları ve transferin mutlu sonla noktalandığı kaydedildi.

Bu arada Benfica Teknik Direktörü Jesus, Cardozo’yu, Algarve’de yapacakları kampın 26 kişilik kadrosuna almadı. (Milliyet)
<< Önceki Haber Fenerbahçe Cardozo'nun kilidini açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER