Fenerbahçe galibiyeti Arsenal'i coşturdu

Arsene Wenger'in öğrencileri, Fulham deplasmanından 3-1'lik skorla ayrıldı.

Fenerbahçe galibiyeti Arsenal'i coşturdu

Şampiyonlar Ligi play - off turu ilk maçında Fenerbahçe'yi 3 - 0 yenerek turu neredeyse garantileyen İngiliz ekibi Arsenal, Premier Lig'in ikinci haftasında da galibiyetle tanıştı.

Mücadelenin ilk bölümünde çok etkili olan Arsenal, 14. dakikada Olivier Giroud ile 1-0 öne geçti. Fransız golcü, Aaron Ramsey'in ara pasıyla ceza sahasına girdi ve şık bir dokunuşla skoru değiştirdi.

İlk devrenin kalan dakikalarında da rakibi karşısında oyun kontrolünü elinde tutan Wenger'in öğrencileri, 41. dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ taraftan ceza sahasına giren Theo Walcott, sert vurdu ancak top kaleciden döndü. Dönen topu tamamlayan Podolski ise maçta durumu 2-0'a getirdi.

İkinci yarının başında gelişen Fulham atakları karşısında hata yapmayan konuk takım, 68. dakikada iyice rahatladı. Sol taraftan ceza sahasına giren Cazorla, geriden gelen Podolski'nin önüne bıraktı. Polonya asıllı Alman oyuncu, bu kez sol çaprazdan çok sert vurdu ve durumu 3-0 yaptı.

Mücadelenin sonucunu ise Fulham'ın yeni transferi Darren Bent, arka direkte buluştuğu tamamlayarak maçtaki skoru 3-1 yaptı.

Fulham deplasmanında sahadan 3-1'lik bir galibiyetle ayrılan Arsenal, Premier Lig'deki ilk puanları ile de tanıştı.

CİHAN

<< Önceki Haber Fenerbahçe galibiyeti Arsenal'i coşturdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER