Fenerbahçe'nin Cardozo transferinde flaş gelişme

Cardozo transferini sonlandırmak için Fenerbahçe’den banka teminatı bekleyen Benfica, Paraguaylı’nın yerine Ola Toivonen’i transfer etmek için görüşmelere başladı

Fenerbahçe'nin Cardozo transferinde flaş gelişme

Benfica kulübü Oscar Cardozo’nun transferinde Fenerbahçe’ye zorluk çıkarırken, bir yandan da oyuncunun sarı lacivertli ekibe transfer olacağına kesin gözüyle baktığı ortaya çıktı. Portekiz basınında yer alan haberlere göre iki kulüp arasında ücret konusunda çoktan anlaşma sağlandı. Sadece banka teminatına kalan transferin sonlanmasının, bu pürüzün de giderilmesinin ardından gerçekleşeceği ifade edildi. Buna göre Benfica’nın oyuncu arayışlarına başlamış olması buna en önemli kanıt olarak gösterildi.

Kırmızı-beyazlı ekibin Cardozo’nun sarı lacivertlilere gideceğine kesin gözüyle baktığı, bu yüzden İsveçli futbolcu Ola Toivonen’i transfer etmek için girişimlere başlandığı kaydedildi. PSV Eindhoven forması giyen 27 yaşındaki oyuncu Cardozo gibi forvet bölgesinde görev alıyor, ayrıca ileriye dönük orta saha olarak da görev yapabiliyor.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin Cardozo transferinde flaş gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER