Galatasaray - Kopenhag maçında dört gol var! Maçın Sonucu

Galatasaray ile Kopenhag, Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. grup maçında karşılaştı. Maçın skoru: Galatasaray 3-1 Kopenhag...

Galatasaray - Kopenhag maçında dört gol var! Maçın Sonucu

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, bugün B Grubu’ndaki üçüncü maçında Danimarka’nın Kopenhag takımıyla karşılaştı. Cimbom rakibini 3-1 mağlup etti.




MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray Melo'nun 10. dakikada attığı kafa golüyle 1-0 öne geçti. Dany sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Melo yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Galatasaray Sneijder'in 38. dakikada attığı golle durumu 2-0 yaptı. Eboue ceza sahası içine arapasını verdi, Sneijder sol çaprazda gelişine uzak köşeye plase vuruşunu yaptı ve top ağlarla buluştu.

-Galatasaray Drogba ile 3. golü buldu. Eboue sağ kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, Drogba arka direkte gelişine yerden sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-FC Copenhagen Claudemir'in attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.Claudemir topla rakiplerini geçerek ceza sahası içine girdi, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı ve plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

Maçın skoru: Galatasaray 4-0 Kopenhag...

GALATASARAY; Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Dany, Melo, Selçuk, Sneijder, Bruma, Burak, Drogba ilk 11'i ile maça başladı.

KOPENHAG ise Wiland, Jacobsen, Mellberg, Sigurdsson, Bengtsson, Gislason, Delaney, Claudemir, Braaten, Jorgensen, Vetokele ilk 11'i ile sahaya çıktı.

<< Önceki Haber Galatasaray - Kopenhag maçında dört gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER