Galatasaray Arsenal maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'ndeki Türkiye'nin tek temsilcisi Galatasaray, D Grubu'ndaki altıncı ve son maçında İngiltere temsilcisi Arsenal karşısına prestij için çıkıyor. Karşılaşma 21.45'ten itibaren Star TV'den naklen ekranlara gelecek.

Galatasaray Arsenal maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan David Fernandez Borbalan yönetecek. Raul Cabanero Martinez ve Jose Manuel Fernandez Miranda'nın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Teodoro Sobrino Magan, ilave yardımcı hakemleri ise Fernando Teixeira Vitienes ile Xavier Estrada Fernandez olacak.

Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle birlikte kupada ve ligde arka arkaya galibiyetler alan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal karşısına prestij için çıkıyor. D Grubu'nda oynanan 5 maç sonunda -12    averaj ve 1 puanla son sırada bulunan sarı kırmızılılarda hedef Avrupa kupalarına galibiyet ile veda etmek. Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Arsenal'i ağırlayacağı karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Star TV'den naklen ekranlara gelecek.

Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'u, (4-2) ardından Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 12. hafta maçında Akhisar Belediyespor'u (2-1) yenerek moral bulan Galatasaray'da, futbolcular Arsenal karşısında da taraftara galibiyet hediye etmek istiyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da dün yaptığı basın toplantısında bir prestij maçına çıkacaklarını ancak oynayacakları futbolla hem kendilerinin hem de taraftarın keyif alması gerektiğini söylemişti. Galatasaray'da Anderlecht maçında kırmızı kart gören Selçuk İnan, Arsenal karşısında takımdaki yerini alamayacak.

Sarı kırmızılı ekibin Arsenal karşısına Muslera, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hakan Balta, Alex Telles, Felipe Melo, Emre Çolak, Bruma, Burak Yılmaz, Wesley Sneijder ve Umut Bulut muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Gruptan çıkmayı garantileyen konuk Arsenal'in ise Galatasaray karşısına, Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Bellerin, Flamini, Chamberlain, Ramsey, Campell, Sanogo ve Podolski muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.
<< Önceki Haber Galatasaray Arsenal maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER