Galatasaray yeni transfer görüşmesini borsaya bildirdi!

Galatasaray Kulübü, Arjantinli savunma oyuncusu Guillermo Burdisso ile Eskişehirsporlu futbolcu Veysel Sarı'yla yaptığı görüşmeleri borsaya bildirdi.

Galatasaray yeni transfer görüşmesini borsaya bildirdi!

Galatasaray, Burdisso için görüşmelere başlandığını duyurdu

Galatasaray Kulübü, Arjantinli savunma oyuncusu Guillermo Burdisso'nun sezon sonuna kadar kiralanması için kulübü Boca Juniors ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Guillermo Enio Burdisso ve kulübü Boca Juniors ile oyuncunun 2013-2014 futbol sezonu 2. yarısı için geçici transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Veysel Sarı borsaya bildirilmişti!

Galatasaray Kulübü, Eskişehirsporlu futbolcu Veysel Sarı'nın transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Veysel Sarı ve kulübü Eskişehirspor ile oyuncunun transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi.


Galatasaray’ın yeni transferi Burdisso İstanbul’da

Galatasaray’ın Arajantin ekibi Boca Juniors’tan transfer ettiği Burdisso İstanbul’a geldi. Boca Juniors’ın 25 yaşındaki savunma oyuncusu Guillermo Burdisso, Galatasaray’ın Arjantin’den kiraladığı özel uçakla saat 11.30 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı’na geldi. Burdisso’yu havalimanında menejeri karşıladı. 
Herhangi bir açıklama yapmadan havalimanından ayrılan Burdisso, sağlık kontrolü için hastaneye geçti.

<< Önceki Haber Galatasaray yeni transfer görüşmesini borsaya bildirdi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER