Galatasaray'ın gizli Sneijder operasyonu

Galatasaray başkanı Ünal Aysal, Milan CEO'su Galliani ile ne konuştu?

Galatasaray'ın gizli Sneijder operasyonu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal yanında danışmanları Bülent Tulun ve Bruno ile birlikte Milan CEO'su Adriano Galliani'yi ziyaret etti...

Milan'ın Via Turati caddesi üzerinde bulunan kulüp binasında yapılan toplantı için İtalya'dan pek çok iddia geldi. En çok üzerinde durulan iddia ise Milan'ın G.Saray'a Djamel Mesbah'ı teklif ettiği, G.Saray'ın ise Luca Antonini'yi tercih ettiğiydi. Radiı Sportvai ise Aysal'ın İtalya'ya Matias Silvestre'yi almak için geldiğini iddia etti. Bazı internet siteleri ise bu görüşmeyi es geçip, Aysal'ın Milano'ya, Wesley Sneijder için gittiğini ortaya attı.

GALLIANI, GÖRÜŞME İÇİN "NEZAKET ZİYARETİ" DEDİ

Akşam saatlerinde ise Galliani kameraların karşısına geçti ve Aysal ile yaptığı görüşme için, "3 saat boyunca Allegri ile transferler hakkında görüştük. Robinho'nun kalmasına karar verdi. Aysal'ın yaptığı sadece nezaket ziyareti oldu. Transferle ilgili herhangi bir konuşma olmadı" dedi.

HIDDINK, SNEIJDER'İ, ANZHI DE INTER'İ İKNA ETTİ!

Önce F.Bahçe sonra da G.Saray ile adı anılan Wesley Sneijder, Guus Hiddink tarafından Anzhi'ye gelme konusunda ikna edildi. Rai Sport'ta yer alan iddiaya göre Hiddink, Rusya'ya gelmek istemeyen vatandaşını yılda 8.5 milyon euro artı bonus'lar karşılığında etkiledi. Anzhi'nin Sneijder'e yaptığı teklifin yaklaşık 10 milyon euro'nun üzerinde olduğu bildirildi. Anzhi'nin, Sneijder için de Inter'e 15 milyon euro teklif ettiği ve teklifin kabul edildiği iddia edildi. 
<< Önceki Haber Galatasaray'ın gizli Sneijder operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER