Galatasaraylı taraftarlardan Melo'ya destek

Galatasaylı taraftarlar PFDK tarafından 2 maç ceza verilen Felipe Melo'ya destek için toplandı.

Galatasaraylı taraftarlardan Melo'ya destek

Galatasaylı taraftarlar, sosyal medyada paylaştığı Aziz Yıldırım'a hakaret içerikli mesaj sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maç ceza verilen Felipe Melo'ya destek için toplandı. Oturduğu sitenin girişinde toplanan taraftarla bir araya gelen Melo, "Federasyon ne yaparsa yapsın sonunda adaleti yukarıdaki Allah veriyor. Allah yine tekrar adaleti verecek ve biz sonuna kadar savaşacağız ve adalet yerini bulacak" açıklamasını yaptı.

PFDK'nın kararının ardından sosyal medya üzerinden haberleşen Galatasaraylı taraftarlar, destek için Melo'nun Hadımköy'de oturduğu site girişinde toplandı. Dışarıda olduğu öğrenilen Melo, evine geldiğinde site girişinde aracından inerek taraftarların yanına geldi. Meşaleler ve sloganlarla Melo'yu karşılayan taraftarlar, Melo'ya sevgi gösterisinde bulundu.

Evine kadar geldikleri ve kendisine verdikleri destekten ötürü taraftarlara teşekkür eden Melo, mikrofonlara konuşmak istemedi. Tercümanı aracılığıyla taraftarlara seslenen Melo, "Burada neler olduğunu, neler yaşadığımızı herkes çok iyi biliyor. Şu anda kalbimden bir çok şeyler geçiyor ama kalbimle konuşamıyorum. Eğer kalbimden geçenleri gerçekten söylersem şu anda bir daha herhalde Türkiye'de bana futbol oynatmazlar. Buraya ilk geldiğim sene normalde ikinci ligde olması gereken bir takıma karşı oynadık ve ona rağmen şampiyon olduk. Bu kadar dezavantajlara, bizimle uğraşmalarına rağmen yine ikinci yılda şampiyon olduk. Bu kadar zorluğa, bu kadar bizimle uğraşmalarına rağmen bu bize motivasyon olacak, güç verecek ve biz dördüncü yıldızı muhakkak kazanacağız. Federasyon ne yaparsa yapsın sonunda adaleti yukarıdaki Allah veriyor. Allah yine tekrar adaleti verecek ve biz sonuna kadar savaşacağız ve adalet yerini bulacak" diye konuştu.

Açıklamasının ardından site sakinlerini rahatsız etmeme adına taraftarla birlikte site dışına çıkan Melo, burada yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı. Üstündeki tişörtü çıkaran Melo, taraftarlara attıkları sloganlarda eşlik etti.

Evine gitmek üzere tekrar site girişine yönelen Melo, aracına bininceye kadar taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Kısa bir süre daha sloganlar atarak site girişinde bekleyen Galatasaraylı taraftarlar daha sonra site önünden ayrıldı.
<< Önceki Haber Galatasaraylı taraftarlardan Melo'ya destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER