Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe maçı özeti!

Fenerbahçe - Mersin İdman Yurdu maçı, sarı lacivertli takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte maçın özeti ve detayları...

Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe maçı özeti!

Fenerbahçe ve Mersin İdman Yurdu, Süper Lig 2012-2013 sezonu 21. hafta karşılaşmasında Tevfik Sırrı Gür Stad'ında karşı karşıya geldi. Rakibini 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, zirveden kopmadı.

Mersin İdman Yurdu karşılaşmaya kalede Bicik savunmada; Ivan De Souza, Stepanov, Mitrovic, Serkan Yanıık orta alanda; Nduka, Hakan Bayraktar, Murat Ceylan, Burhan Eşer forvette ise Nobre ve Culio 11'i ile sahaya çıktı.

Fenerbahçe ise kalede Volkan, savunmada; Gökhan Gönül, Egemen, Bekir, Ziegler orta sahada; Cristian, Emre, Meireles forvette ise Kuyt, Webo, Sow 11'i ile maça başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Fenerbahçe 44. dakikada Webo'nun attığı gol ile 1-0 öne geçti. Emre ceza sahası dışından kaleye sert vurdu, kaleci Bicik topu çeldi sonrasında dönen topa Webo kafayla vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

-Fenerbahçe'de Meireles rakibine yaptığı müdahele sonucunda 88. dakikada Sarı Kart gördü. Meireles gördüğü bu kartla cezalı duruma düştü. Haftaya oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Maçın sonucu: Mersin İdman Yurdu 0-1 Fenerbahçe...


<< Önceki Haber Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER