Ferdinand, Galatasaray'a gelmek istiyor

34 yaşındaki İngiliz stoper menajerleri aracılığıyla gelecek sezondan itibaren G.Saray forması giymek istediğini iletti.

Ferdinand, Galatasaray'a gelmek istiyor

Sneijder ve Drogba'yı alıp dünya gündemini sarsan G.Saray, aynı etkiyi bu yaz da devam ettirecek gibi gözüküyor. Çünkü başkan Ünal Aysal'ın tabiriyle "G.Saray'ın çekiciliğinden" M.United'ın dünyaca ünlü stoperi Rio Ferdinand da etkilendi.

FERDINAND TAKIMINI BELİRLEDİ

Sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan 34'lük yıldız, gelecek sezon formasını giyeceği takımı şimdiden belirlemek istiyor ve bu amaç doğrultusunda G.Saray'ı gözüne kestirdi. Milliyet gazetesinin haberine göre; Ferdinand menajerleri aracılığıyla sarı-kırmızılılara haber gönderip önümüzdeki sezon G.Saray forması giyebileceğini belirtti.

MİLAN DA RIO'NUN PEŞİNDE

Bilindiği  gibi Rio Ferdinand'ın kardeşi Anton Ferdinand geçtiğimiz gün Bursaspor ile resmi sözleşme imzaladı. İngiliz oyuncunun sarı-kırmızılılara sıcak bakmasında bu konunun da etkili olduğu ifade edilirken, Milan da Rio'yu gündeminde tutuyor.

ALMADIĞI KUPA KALMADI

2002 yılında rekor ücretle, 46 milyon Euro'ya Leeds'ten M.United'a transfer olan ve 1.91 boyundaki Ferdinand, İngiltere Milli Takımı'nın formasını 81 kez terletti. ManU formasıyla 5 Premier Lig, 2 Lig Kupası, 4 Community Shield, 1 Şampiyonlar Ligi ve 1 de A haberleri'>FIFA Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu yaşayan Rio 2007-08'de de FIFA yılın 11'ine seçildi.
<< Önceki Haber Ferdinand, Galatasaray'a gelmek istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER