Ronaldinho tamam dedi ama

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın ardından transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ronaldinho tamam dedi ama

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın ardından transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlı taraftarların merakla beklediği Ronaldinho ve sol bek transferi için konuşan Çebi, birkaç gün içinde somut adımların atılacağını belirtti.

Ronaldinho transferinin görüşmelerini bizzat kendisi yürüten Ahmet Nur Çebi, Brezilyalı futbolcunun kulübü Atletico Mineiro'nun Ocak ayında serbest kalması için çok direttiğini söyledi. Çebi, kendilerinin Ağustos ayı içinde bu transferi noktalamak için son bir girişimde daha bulunacaklarını belirtirken Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelmeye hazır olduğunu da ifade etti.

Defansın soluna yapılacak takviye için de 3 isim veren Çebi, kiralık olarak anlaşılma şartını da belirtti. Ahmet Nur Çebi, Büttner için kiralık opsionu olmazsa Antonini, bu oyuncudan da yanıt alamazlarsa Holebas ile mukavele yapacaklarını belirtti.
<< Önceki Haber Ronaldinho tamam dedi ama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER