Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta?

Bir tarafta kötü gidişe dur demek isteyen Trabzonspor, diğer tarafta Galatasaray'la arasındaki farkı yeniden 6 puana çıkarmak isteyen Fenerbahçe. Türkiye'de 20.00'de nefesler tutulacak, tüm gözler haftanın kapışmasında olacak.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta?

Haftalardır beklenen gün geldi çattı. Manşetleri süsleyen, sonucu merakla beklenen Trabzonspor-Fenerbahçe maçında artık futbolcuların konuşma zamanı... 

Bir tarafta zirvenin çok uzağında kalan, kötü gidişe dur deyip önümüzdeki sezon da Avrupa’da yer almak isteyen Trabzonspor. Diğer tarafta ise deplasmanda yaşadığı peş peşe kayıplara rağmen zirvedeki yerini koruyan ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını yeniden 6’ya yükseltemeyi hedefleyen Fenerbahçe. Maçtan öncesi herkesin korkusu, iki takım arasındaki gerilimin tribünlere, hatta tüm Trabzon şehrine yayılmasıydı. 

Ancak karşılıklı jestlerle gerilim düştü. Artık herkes, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleye kilitlendi. Zorlu 90 dakika tüm ligin kaderini etkileyecek. Galibiyete uzanan taraf sadece 3 puan değil, büyük bir moral kazanacak. Kaybeden için ise önümüzdeki haftalar çok daha zorlu geçecek. 

Muhtemel 11'ler:

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa Y., Aykut, Mustafa A., Bourcenau, Colman, Özer, Adrian, Olcan, Henrique  T.D. Hami Mandıra

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen (Kadlec), Caner, Kuyt, M.Topal, Emre, Alper, Sow, Emenike T.D. 
<< Önceki Haber Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER