Trabzonspor cezalara abone oldu

Şakar Federasyonla ilgili öyle bir cümle kullandı ki...

Trabzonspor cezalara abone oldu

 Trabzonspor kampında takımın çalışmasını izlemeye gelen Asbaşkan Nevzat  Şakar, federasyon tarafından bordo-mavili takıma verilen ceza ile ilgili  değerlendirmelerde bulundu.
         
Şakar, bir gazetecinin ''Verilen cezaya yorumunuz ne olacak-'' sorusuna,  ''Futbol Federasyonu Trabzonspor'u otomatiğe bağladı. Bu çok yanlış bir şey.  İnsanlar fikrini söylemeyecek mi? Yapılan şeylerin doğru olmadığını söylemeyecek  mi, fikrini söylemeyecek mi?'' dedi.
         
Verilen cezayı doğru bulmadığını kaydeden Şakar, ''Yanlış buluyorum.  Futbol Federasyonu her konuşana ceza yazıyor. Şu anda tahmin ediyorum Futbol  federasyonu'nun en iyi müşterisi Trabzonspor oldu. En çok cezayı bize veriyor''  diye konuştu.
         
Şakar, uygun oyuncu bulunması halinde transferin gündeme geleceğini dile  getirerek, ''Yerli Türk oyuncu, kaliteli oyuncu bulursak takıma katabiliriz. Onun  dışında sırf oyuncu almak için transfer yapmayız'' dedi. İkinci yarıda sahada başarılı bir Trabzonspor görmek istediğini söyleyen  Nevzat Şakar, şöyle konuştu:
''Şu anda takımın havası çok iyi. İyi çalışıyorlar. Gayet mutlu bir  şekilde idmanlar devam ediyor. Ben ikinci yarıda çok daha iyi bir Trabzonspor  olacağını düşünüyorum. Önemli maçlar kazanarak iyi yerlere geleceğimizi  düşünüyorum. Ünal hoca bugün bir markadır. Şenol hocaya yardımcı olma konusunda  çok önemli katkılar yapacağını düşünüyorum. Zaten iyi olmasa kendisini aramıza  katmazdık.''
<< Önceki Haber Trabzonspor cezalara abone oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER