Trabzonspor'da Adebayor harekatı

Trabzonspor’un, Emmanuel Adebayor sevdası bitmek bilmiyor. Karadeniz temsilcisi ünlü yıldızı transfer ederek, ocak ayında bombayı patlatmaya hazırlanıyor…

Trabzonspor'da Adebayor harekatı

Bordo-mavililer, dünyaca ünlü Togolu forveti kadrosuna katmak için sezon öncesi çok büyük çaba harcamışlardı. Kulübü Tottenham ile anlaşılmasına rağmen Adebayor son anda gelmekten vazgeçince transfer gerçekleşmemişti.

SPONSOR ARAYIŞI

Gol yollarında sıkıntı çeken Trabzonspor, 29 yaşındaki futbolcuyu tekrar gündemine aldı… Yönetim, bir yandan yıllık ücreti 6 milyon euroyu bulan Adebayor’u indirim yapması için ikna etmeye çalışırken, diğer yandan da transferin mali yükünü hafifletmesi için sponsor arayışını sürdürüyor. Adebayor harekatında yoğunlaşılması için bir şart da takımın devre arasına kadar zirveden kopmaması.

Tottenham Hotspurs’da teknik direktör Villas Boas ile bir türlü yıldızı barışmayan Togolu golcü bu sezon hiçbir resmi maçta forma şansı bulamadı. Portekizli teknik adamın, ‘gönderin’ raporunu verdiği Adebayor için İngiliz kulübü de zorluk çıkarmıyor… Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın da kariyerinde Real Madrid, Arsenal, Manchester City, Monaco gibi önemli kulüplerde top koşturan ünlü yıldıza ‘olur’ verdiği öğrenildi.

HİÇ OYNAMADI

Kadrosunu önemli bir isimle takviye etmek isteyen Trabzonspor ise ilk etapta Emmanuel Adebayor’u sezon sonuna kadar kiralamayı planlıyor. Verimli olması durumunda da Togolu yıldızın bonservisinin alınması düşünülüyor.


<< Önceki Haber Trabzonspor'da Adebayor harekatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER