Trabzonspor'da ayrılık var

Süper Lig'de aldığı galibiyetlerle bir anda üst sıralara ortak olan Trabzonspor'da devre arasında yolların ayrılacağı isimler de netleşmeye başladı.

Trabzonspor'da ayrılık var

Trabzonspor'da yeni yapılanma kadrodaki bazı isimlerin gönderilmesiyle devam ediyor. Geçtiğimiz sezonların en gözde futbolcuları Alanzinho ve Giray Kaçar ile birlikte, bordo mavili takıma büyük umutlarla alınan Marc janko da devre arasında takımdan gönderiliyor. Sezon başından bu yana sözleşme yenilemediği için as takımda kendisine yer bulamayan Giray ile Alanzinho ile devre arasında yollar resmen ayrılacak.

İki oyuncu için de talipler oldukça fazla. Giray'ı başta Galatasaray olmak üzere Çaykur Rizespor ve Sivasspor istiyor. Alanzinho'ya ise Gaziantepspor ve Gençlerbirliği şimdiden talip olmuş durumda. Janko ise menajeri aracılığı ile yurt dışından takım arıyor. Bu arada Bursaspor ile prensip anlaşmasına varan Volkan Şen'in de bonservis pazarlıkları sürüyor. Batuhan ise kesin olarak takımdan ayrılacak ve büyük bir ihtimalle Şanlıurfaspor ile anlaşacak.
<< Önceki Haber Trabzonspor'da ayrılık var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER